Leuke tip voor een trip in de Krokusvakantie

De Krokusvakantie in Bellewaerde Aquapark staat in teken van kleurrijke decoraties en extra animaties. Om de feestelijke sfeer helemaal optimaal te krijgen zal ook Koning Leeuw zijn opwachting maken en leuke meet & greets verzorgen.

Sinds vorig jaar kunnen bezoekers zich uitleven in het nagelnieuwe Bellewaerde Aquapark.  Dolle waterpret voor het ganse gezin is gegarandeerd dankzij de mix van glijbanen, speelzones en ontspanning en dit in een oase van groen en een constante temperatuur van 34°C. Tot en met 1 maart zorgt Aquapark Bellewaerde ervoor dat je in carnavalsstemming het waterark kunt bezoeken door de talrijke kleurrijke decoraties en bijkomende animaties. Sfeer verzekerd!

20200217 BellewAquap1200800 1 

Vier carnaval tijdens de krokusvakantie
Kleurrijke ballonnen, maskers en pluimen zorgen voor een feestelijke sfeer in Bellewaerde Aquapark tijdens de krokusvakantie. Dagelijks wordt er bijkomende animatie voorzien, zoals een ballonnenkunstenaar, hoepeldanseres, clown, ...
Alles om er een onvergetelijk bezoek van te maken. 

Ontmoet Koning Leeuw
Tijdens de krokusvakantie, kunnen kinderen met niemand minder dan Koning Leeuw op de foto. De mascotte is dagelijks aanwezig van 14 uur tot 17.30 uur.
Op vrijdag 21 en 28 februari wordt de Meet & Greet verlengd tot 18.30 uur. 

Spetterende avonturen
Quality time met het hele gezin. Dat vind je terug in Bellewaerde Aquapark.
Stap binnen in een oase van groen waar je niet één keer hoeft te bibberen, dankzij een constante temperatuur van 34°C. Echte avonturiers voelen zich thuis in de glijbanen. De levensgenieters ontspannen in de wellness. Groot en klein leeft zich uit in de speelzones.
En iedereen geniet samen in Aquaventure, dé glijbaan voor het hele gezin.

20200217 BellewAquap1200800 2

Praktische informatie
Vanaf 19 februari tot en met 1 maart worden er extra decoraties in Bellewaerde Aquapark voorzien.
Elke dag is er bijkomende animatie voor de kinderen in het aquapark.
Daarnaast is er dagelijks de mogelijkheid om Koning Leeuw te ontmoeten. Dit gaat door van 14 uur tot 17.30 uur, en op 21 en 28 februari tot 18.30u.
Voor de meest recente openingskalender, tickets en abonnementen, ga naar aquapark.bellewaerde.be.