Bellewaerde klaar voor nieuw seizoen

Paaseierzoektocht in Bellewaerde

De laatste week voor de start van het nieuwe seizoen is ingezet. Bellewaerde is er alvast meer dan klaar voor, met talrijke belevingen voor de bezoekers in 2015!

Het is momenteel een drukte van jewelste in het Ieperse park: in elk hoekje en kantje zijn de werknemers aan het werk om Bellewaerde er tiptop te laten uitzien op 4 april, de eerste openingsdag van het seizoen. De artiesten repeteren de nieuwe Gold Rush show, de 4D film wordt uitgebreid getest en alle attracties draaien nu reeds hun opwarmrondjes.

20150331 BLW Paasei180De paashaas verstopt paaseieren voor een grootse zoektocht in het vernieuwde Palendorp. 
Tijdens de paasvakantie (van 4 april tot en met 19 april) kunnen alle kinderen tot en met 12 jaar deelnemen aan een paaseierenzoektocht in Bellewaerde. Samen met KINDER heeft de paashaas overal in het vernieuwde Palendorp paaseieren verstopt. Tussen 14u en 16u kunnen de kinderen zoeken naar de paaseitjes.
Na afloop krijgen alle jonge speurneuzen een heerlijk zakje KINDER-chocolade mee.

Maar Bellewaerde heeft veel meer in petto wanneer het seizoen op gang wordt getrokken. Zo is er onder meer de gloednieuwe Stunt & Dive Show: Gold Rush. Tijdens deze spectaculaire show wordt het publiek ondergedompeld in de jaren 1800 en beleven ze samen met een groep goudzoekers een adembenemend avontuur in en rond een onderwatergelopen goudmijn. In de hoop om het goud te vinden, wordt een ultieme hoogtesprong van 25m uitgevoerd. Voor het eerst in Europa zal deze uiterst gewaagde sprong door 2 duikers op hetzelfde moment gebeuren in een zwembad van slechts 10m diameter en amper 4m diep.
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe decor, de overkapping van de tribune en de special effects. De artiesten repeteren volop het nieuwe scenario en halen halsbrekende toeren uit.

Ook in de 4D cinema worden de dynamische cinemazetels en de special effects afgesteld.
De Kleine Prins vertelt het meeslepend mooie verhaal van Antoine de Saint-Exupéry waarbij een jonge prins de kijker meeneemt in zijn reis naar planeten die bewoond worden door de meest wonderlijke figuren.

Bellewaerde plaatst eveneens extra special effects voor de topattracties van het park. Zo wordt het indoorgedeelte van de familiecoaster Huracan voorzien van extra licht- & lasereffecten.
Om het comfort van de bezoekers te verhogen, worden er doorheen het park digitale borden geplaatst waarop de wachttijden van de attracties worden vermeld. Daarnaast kunnen de bezoekers met behulp van een nieuwe smartphone applicatie hun parkbezoek nog beter voorbereiden. Verder vinden er in het volledige park doorgedreven renovatiewerken plaats. Zo wordt het sanitaire blok van het grootste parkrestaurant volledig vernieuwd. Na een zeer drukke winterperiode waarin allesbehalve geslapen werd, is Bellewaerde meer dan klaar voor het nieuwe pretparkseizoen!

20150331 BLW Paasei640

Praktisch
Bellewaerde is open vanaf 4 april 2015.
Voor de meest recente openingskalender, tickets en abonnementen ga naar www.bellewaerde.be

   

logo300 bellewaerde

Bezoekadres

Bellewaerde
Meenseweg 497
8902 Ieper  
BELGIË

Telefoon
+32 (0)57 46 86 86

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner

Bellewaerde Nieuws

 • Bellewaerde Park open vanaf 1 april 2023 +

  20230328-Bellewaerde

  Een nieuw seizoen staat voor de deur in Bellewaerde Park en dat ziet er veelbelovend uit. Niet alleen voor het

  Lees verder...
 • Veel nieuw in 2023 in Bellewaerde +

  20230308-Bellewaerde2023

  De deuren van Bellewaerde Park gaan op 1 april opnieuw open. Tijdens de winterbreak is het park druk in de

  Lees verder...
 • 15de verjaardag van Think Pink in Bellewaerde Park +

  20220927-BLW-think-pink

  Tijdens het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 oktober staat alles in Bellewaerde Park in teken van het 15-jarig

  Lees verder...
 • 1