Verjaardagsfeest in Bellewaerde Park

Beestig Feestje in Bellewaerde Park

Een kinderhand is al snel gevuld. Niets is minder waar. Toch zoeken ouders tegenwoordig naar verschillende originele manieren om de verjaardag van zoon- of dochterlief op een bijzonder plezante manier te vieren: in een fastfood restaurant, op een boot of in een binnenspeeltuin.

2012-BLW-Elena180270Wat ouders vaak niet weten, is dat ook pretparken verschillende formules aanbieden. Vaak liggen die van prijs niet veel hoger dan voorgenoemde activiteiten en is het aanbod voor een dagje plezier veel ruimer. We namen de proef op de som in Bellewaerde Park, een natuurrijk park, dat naast de vele leuke familie-attracties ook een volwaardig dierenpark is. Zo zijn de kinderen gefascineerd door de talloze dieren, die gevoederd worden, en proberen ze, nieuwsgierig als ze zijn, meer te weten te komen over al deze leuke beestjes aan de hand van de mooie info-borden.

Terwijl de kinderen in Kidspark naar hartelust zich uitleven op de vele kindvriendelijke attracties, genieten de ouders van een terrasje in het zonnetje. En zo kabbelt de dag in alle gemoedelijkheid verder, gaande van een leuke boottocht in Jungle Mission tot het meebeleven van de 4D-avonturen van Sammy de Schildpad.

2012-BLW-ElenaBLW180270Een verjaardagsfeestje in Bellewaerde Park is meer dan gewoonweg de attracties bezoeken, het park voorziet een bijzonder fijn moment voor de jarige in de Canadian Tea Room. In een speciaal afgesloten ruimte kunnen de bezoekende deelnemers genieten van een vieruurtje met een overheerlijke taart en drankje. En het is pas feest wanneer de ambiance goed zit, en daar wordt door de Leeuw van Bellewaerde Park voor gezorgd. De kinderen en de ouders genieten van de dolle fratsen van deze Leeuw, die aantoont dat hij zo veel meer is dan gewoon maar de mascotte van het park. Hij danst met de kinderen, deelt de taart rond, zorgt voor leuke foto-momenten, en bovenal hij tovert een glimlach op ieders gezicht. Het bezoek van de Leeuw is zonder twijfel het hoogtepunt van een al zeer geslaagde dag! Bovendien krijgen alle deelnemers nog een bijzonder fijne verrassing van het park, en krijgt de jarige niet alleen een cadeautje, maar ook een Golden Pass van Bellewaerde Park. Hiervoor moet je wel een pasfoto meebrengen.

Prijs voor dit alles, inclusief de toegang tot het park en uitnodigingskaartjes, bedraagt slechts 26,50 Euro per persoon. Voor 6,5 Euro pp extra kun je bovendien nog genieten van een Burger Birthday Menu in de Canadian Tea Room (dit houdt in een hamburger met frietjes, een sausje en drankje). Het gezelschap moet uit minimaal 10 deelnemers bestaan.

Deelnemers die reeds in het bezit zijn van een actieve pass genieten van een voordeliger tarief. De entree voor kinderen kleiner dan 1 meter is gratis. Van Bellewaerde Park uit krijgt men ook de nodige uitnodigingskaartjes.
De aanwezigheid van minimum 1 volwassene is gewenst tijdens het verjaardagsfeest.

Meer informatie
Verjaardagsfeest: http://www.bellewaerdepark.be/nl/verjaardag-bellewaerde-park
Communiefeest: http://www.bellewaerdepark.be/nl/communie-lentefeest
   

logo300 bellewaerde

Bezoekadres

Bellewaerde
Meenseweg 497
8902 Ieper  
BELGIË

Telefoon
+32 (0)57 46 86 86

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner

Bellewaerde Nieuws

 • Wakala opent vandaag voor het publiek +

  20200701-Bellewaerde_Wakala

  De Belgische pretparken mogen vanaf vandaag, 1 juli, weer de deuren openen voor het publiek, al zitten de weergoden eventjes

  Lees verder...
 • Geboorte bizon in Bellewaerde +

  20200622-Bellew-bizon

  Ondanks het feit dat de pretparken in België nog niet geopend zijn voor het publiek, viel er toch leuk nieuws te

  Lees verder...
 • Zeemeermin in Bellewaerde Aquapark +

  20200306-BellewaerdeZeemeermin

  Bezoekers van Bellewaerde Aquapark hebben in de maand maart de mogelijkheid om Mermaid Celine te ontmoeten. Ze krijgen tevens de

  Lees verder...
 • 1