featured_header_zoonews.jpg

Luxueus overnachten naast het Domein van de Grotten van Han

Mercure Hotel bijna klaar

Binnenkort kunnen toeristen effectief luxueus overnachten naast het Domein van de Grotten van Han: het nieuwe Mercure hotel is immers bijna klaar.

Vanaf oktober 2020 zal overnachten in het gloednieuwe Mercure Hotel aan het Domein van de Grotten van Han mogelijk zijn. Het Mercure Han-sur-Lesse zal nauw samenwerken met het Domein om zo het beste voor hun klanten te bieden.

20200611 MercureHanSurLesse1200800 1

Het luxueus project aan de Lesse
Het Mercure Han-sur-Lesse is een project van projectontwikkelaar Bricks & Leisure.
“We zoeken voor onze bouwprojecten altijd locaties die dringende nood hebben aan accommodatie. Met dit 4-sterrenhotel willen we toeristen in alle luxe en comfort laten genieten van deze prachtige streek”, zegt Thomas Lecluse, Managing Partner bij Bricks & Leisure.

Voor de uitbating doet het bedrijf beroep op Hestia Hospitality Group, die onder andere ook het Radisson Blu Balmoral in Spa uitbaat.

Nood aan accommodatie
De vraag naar accommodatie in de regio rond de Grotten van Han is zeer groot.
“Het Domein van de Grotten van Han is zo uitgebreid dat je er makkelijk twee dagen kan spenderen. Niet alleen op het Domein zelf, maar ook in de streek”, zegt Kim De Lescluze, Event Manager van het Domein van de Grotten van Han.

20200611 MercureHanSurLesse1200800 2

Niet enkel voor gezinnen
“We krijgen vaak aanvragen om evenementen te organiseren op ons domein, vanuit Vlaanderen maar ook internationaal. Bijna altijd komt dan ook de vraag of ze ergens kunnen logeren en waar ze seminaries kunnen houden. Momenteel kunnen wij dit niet bieden aan potentiële klanten en verliezen we zo een groot deel van de markt. Een nauwe samenwerking zal dus zeker vruchten afwerpen”, aldus De Lescluze.“Tegenwoordig zijn meer en meer mensen op zoek naar rust en natuur, maar ze willen daarvoor niet inboeten op luxe”

“Tegenwoordig zijn meer en meer mensen op zoek naar rust en natuur, maar ze willen daarvoor niet inboeten op luxe”, vertelt Thomas Lecluse.

20200611 MercureHanSurLesse1200800 3

Het hotelmerk Mercure staat bekend om zijn luxueuze kamers met professionele bediening.
Ditmaal werd gekozen voor 117 kamers, waarvan 48 familiesuites.
Het hotel zal pas vanaf oktober 2020 zijn deuren openen, maar wie graag als eerste een weekendje spendeert naast de grotten, kan nu al boeken op de volgende pagina: https://all.accor.com/hotel/B7R5/index.nl.shtml