featured_header_zoonews2.jpg

Grootse viering 175 jaar ZOO

ZOO Antwerpen zoekt honderden vrijwilligers voor musicalspektakel

ZOO of Life is hét grootse musicalspektakel waarmee ZOO Antwerpen in 2018 op een originele manier haar 175ste verjaardag viert. op 9 maart is er een infoavond gepland...

20170214 ZooA ZoL180ZOO Antwerpen is al sinds 1843 een ontmoetingsplaats, een oase middenin de drukke stad, een rustpunt op de snelweg van het leven. De ZOO vormt een gemeenschap van eigen medewerkers, maar ook van abonnees en van bezoekers. ZOO Antwerpen en Planckendael hebben een belangrijke sociale waarde die de dynamiek van de organisatie stuurt. Daarom wil ZOO Antwerpen er met z’n allen, met de ZOO en al haar vrienden, een heel gelukkige verjaardag van maken.

Regisseur Luc Stevens licht alvast toe: "ZOO of Life wordt een hartverwarmend hedendaags verhaal over de ZOO en de liefde tussen dier en mens, een ode aan de ZOO. ZOO of Life wordt een massaspektakel met honderden vrijwilligers en een aantal bekende Vlaamse musicalsterren op het podium van de nieuwe Koningin Elisabethzaal. Iedereen mag meedoen, jong en oud, man of vrouw. ZOO Antwerpen is vooral op zoek naar mensen met enthousiasme en engagement voor dit evenement."

De zoektocht naar talent start nu al. ZOO Antwerpen zoekt honderden vrijwilligers die willen zingen, dansen, acteren, koken, naaien, decors bouwen, op de kinderen passen.

Infoavond: donderdag 9 maart om 19u30 in de Koningin Elisabethzaal!

ZOO of life, het grootse musicalspektakel waarmee ZOO Antwerpen in 2018 op een originele manier haar 175ste verjaardag viert, is nu al een succes.
De capaciteit voor de eerste infosessie op 9 maart om 19u30 is inmiddels bereikt.
Om alle enthousiastelingen toch goed te kunnen ontvangen en motiveren, last ZOO Antwerpen op dezelfde avond een tweede infosessie in, een uurtje later.
Wil je meer weten over dit geweldige spektakel, dan kun je je nu aanmelden voor het tweede infomoment van 20u30 op donderdag 9 maart in de Koningin Elisabethzaal.

Schrijf je in voor deze infoavond via www.ZOOantwerpen.be
Al meer dan 500 vrijwilligers schreven zich in om effectief mee te doen met ons musicalspektakel en meer dan 1.700 mensen registreerden zich via de website ZOOantwerpen.be voor de infosessie.

20170214 ZooA ZoL640