Sea Life Blankenberge


Sea Life Blankenberge

  Koning Albert I laan 116
  8370 Blankenberge
  BELGIË
  Tel. +32 (0)50 42 43 00
  http://www.sealife.be
 

Classificatie zoo

  Aquarium

Sea Life probeert de bezoeker de mogelijkheid te bieden om eens een stapje in de wereld van de zeeën te zetten, zonder nat te worden.
Meer dan dertig bassins kun je er terug vinden, waar de dieren in hun natuurlijke omgeving leven. Ga mee op ontdekkingsreis in de wondere wereld van de zee! Van de kleinste garnaal, pijlstaartroggen tot haaien toe, u kunt ze allemaal ontmoeten. Bij Sea Life is men er terecht trots op dat de kwaliteit van hun aquaria zo goed is. Ieder aquarium is speciaal ontworpen om aan de verschillende behoeften van de dieren te voldoen. De kwaliteit en stroming van het water wordt constant in de gaten gehouden, net als de temperatuur, het zoutgehalte en het zuurstofgehalte. Hierdoor wil men een ideale leefomgeving waarborgen.

Leren gaat in Sea Life hand in hand met plezier hebben. Op een leuke manier probeert men de mensen en kinderen iets bij te brengen. Doel is om jonge mensen door middel van informatie bewust te maken, waardoor ze kunnen opgroeien tot volwassenen, die geven om de zeeën en de levens in de zee. Zo kun je presentaties bijwonen, of volg een voerdemonstratie. Tevens wordt er gepraat over natuurbehoud en vervuiling van onze zee.