Movieland presenteert Knight Rider op water

Kit Super Jet voor Italiaans Movieland

Het Italiaanse Movieland nabij het Gardameer staat erom bekend van zeer unieke attracties te openen. Ook dit seizoen is geen uitzondering met de opening van Kitt Super Jet.

2013-03-MovielandJet180De nieuwe attractie is niet meer dan een spectaculair bootavontuur aan boord van een echte krachtige speedboat in combinatie met het thema van Knight Rider, de populaire serie uit de jaren ’80 met David Hasselhof in een hoofdrol. Het Italiaanse filmpark ging voor deze attractie een samenwerking aan met een Nieuw-Zeelands bedrijf gespecialiseerd in jet boat avonturen, zoals Shotover in Queenstown of Hukafalls in Auckland, waar bezoekers doorheen nauwe kloven en rotsen scheuren op het wilde water. Movieland heeft drie 14-passagiersboten aangekocht die op het meer van de Rambo-show toertjes zullen racen met een piloot die de boot langsheen objecten zal sturen tijdens een tocht die 3,5 minuut zal duren. De show van Rambo zal alternerend met de attractie op het programma staan. De verhaallijn van de attractie is dus gebaseerd op de TV-serie waar de superwagen Kitt wordt omgevormd nu tot een super-boot.
   

2013-03-MovielandJet420

   
Movieland heeft een leuke reputatie van attracties die nergens anders te vinden zijn. Zo hebben ze een duikbootsimulator U-571 submarine of een 5D-shooting attractie van "Terminator".