UfO restaurant in Rotterdam

20171003-UFORotterdam

In Rotterdam verrijst er binnenkort een nieuw pretpark, Attractiepark Rotterdam. Een van de highlights wordt ongetwijfeld UfO restaurant, een ronddraaiend restaurant op 43 meter hoogte, dat in de loop van oktober reeds haar deuren opent.

Zomertour 2017 in Hellendoorn

20170712-Hellendoorn

Bij de start van de Zomertour van Het Vergeten Kind in Avonturenpark Hellendoorn waren 250 kinderen uit verschillende opvanglocaties in Nederland aanwezig die genoten van een fantastische dag in het Avonturenpark.

Star Trek™: Operation Enterprise geopend

20170627-StarTrekMPG

Begin juni was het dan zo ver voor het Duitse filmthemapark Movie Park Germany: de nieuwe achtbaan Star Trek™: Operation Enterprise opende voor het publiek. Het betreft wereldwijd de allereerste Star Trek attractie.

Gardaland Night is Magic

20170623-Gardaland

De zomer staat voor de deur in Gardaland met heel veel evenementen om de hele nacht te dansen en de adrenaline te voelen in de attracties. Het zomerseizoen wordt vanaf vandaag ingezet met late openingsuren...

Pandora, The World of Avatar is open

20170612-DisneyAK-Pandora

Pandora, The World of Avatar is geopend in Disney’s Animal Kingdom. Bezoekers hebben het alvast geweten door de lange wachtrijen, maar het nieuwe gebied met twee topattracties blijken het wachten alvast waard te zijn…