Wensen komen uit in Attractiepark Toverland

2011-06-Toverland_Wens_1

Attractiepark Toverland viert dit jaar haar 10de verjaardag en om dit jubileum met alle bezoekers te vieren besloot het Nederlandse pretpark om maar liefst 10 magische wensen waar te maken…

Wens van Hilde Peters waargemaakt

Attractiepark Toverland viert dit jaar haar 10de verjaardag en om dit jubileum met alle bezoekers te vieren besloot het Nederlandse pretpark om maar liefst 10 magische wensen waar te maken…  

De eerste wens die werd waargemaakt, werd ingestuurd door Hilde Peters van de St. Gerardusschool uit het Nederlandse Deurne: “Als ik kon Toveren… dan zou ik met de hele klas naar Toverland gaan als afscheid van de klas.”
Op woensdag 15 juni werd haar klas, groep 8, verrast met een bezoekje van enkele Toverland-medewerkers en een cameraploeg in de klas. Hilde werd gehuldigd als de beste Toverwenser #1 met een magisch mooie sjerp en oorkonde.
Na luid gejoel, geschreeuw, het gezamenlijk zingen van ‘Hilde, bedankt!’ en het jaloers maken van andere klassen van de school, legden de leerlingen hun schoolboeken met een grote glimlach weer snel terug in de kast. 

Een grote bus stond op dat moment al vóór de school klaar om de kinderen naar Toverland te brengen. De hele school liep uit om de groep uit te zwaaien. Bij aankomst was Toverland voor de reguliere gasten nog gesloten. De groep werd door de achteringang naar binnen geleid voor een aantal exclusieve rondes in de houten achtbaan Troy en de motorachtbaan Booster Bike.

De leerlingen werden de gehele dag als VIP’s behandeld. Het was een magisch mooie dag om nooit te vergeten. Hilde bedankte na afloop van deze dag, met tranen in haar ogen van blijdschap, Toverland en haar hele klas voor de geweldige dag.

2011-06-Toverland_Wens_1-nieuws


Als ik kon toveren…

Attractiepark Toverland maakt 10 weken lang, elke week een magische wens waar. Deze bijzondere wensen worden gekozen uit alle inzendingen die binnenkomen via de speciale actiewebsite. De meest grappige, bijzondere en magische wensen worden in vervulling gebracht. De wensdag wordt gegarandeerd een dag om nooit te vergeten!

Het insturen van een wens is mogelijk tot 14 augustus 2011 via de actiewebsite www.alsikkontoveren.nl.