Piraten in Batavia krijgen 2e leven

20200624-EP_PiratenBatavia

Op 26 mei 2018 werd Europa-Park getroffen door een zware brand en onder meer de darkride attractie 'Piraten in Batavia' moest gesloten worden omwille van de veroorzaakte schade.

Veilig bezoekje aan Walibi Belgium

20200701-WalibiB-maatregelen

Pretparken in België mogen vanaf 1 juli opnieuw open voor het publiek. Om een bezoek zo veilig mogelijk te maken voor de bezoeker, treffen de parken dan ook verschillende maatregelen. Zo ook Walibi Belgium.

Wakala opent vandaag voor het publiek

20200701-Bellewaerde_Wakala

De Belgische pretparken mogen vanaf vandaag, 1 juli, weer de deuren openen voor het publiek, al zitten de weergoden eventjes niet mee. In Bellewaerde kunnen bezoekers bovendien kennismaken met een nieuwe achtbaan: Wakala.

Slagharen gaat voor gezond en duurzaam

20200625-Slagh-fairtrade

De in december gestarte F&B manager van Attractiepark Slagharen, Hjalmar Kaiser, introduceerde diverse gezonde alternatieven en voegt hij vol trots de duurzame koffie van Puro toe aan de selectie van het Park.

Twee Vekoma achtbanen voor Tripsdrill

20200617-Tripsdrill-Voldamp

In het Duitse Erlebnispark Tripsdrill openen dit jaar maar liefst twee achtbanen, beiden unieke achtbanen door Vekoma ontworpen: ‘Volldampf’ en ‘Hals-über-Kopf’.

Cars: Route 66 Road Trip

20200622-WDS-Route66Cars

Het Walt Disney Studios Park is volop aan het uitbreiden, met onder meer enkele nieuwe (en vernieuwde) themazones. Om dit mogelijk te maken moest de attractie Studio Tram Tour Behind the Magic enorm ingekort worden.