Adembenemende slotshow in Disneyland Paris: Disney Dreams

2012-04-DisneyDreams

Disney heeft in Europa de lat voor entertainment alweer eens bijzonder hoog gelegd. Wat de bezoekers voorgeschoteld krijgen tijdens Disney Dreams overtreft gewoonweg alle verwachtingen.

 

Disney Dreams, apotheose van 20 jaar Disneyland Paris

2012-04-DisneyDreams-nieuwsWat werd aangekondigd als een explosie van magie, licht en kleur voor de 20e verjaardag van Disneyland Paris, heeft absoluut niet ontgoocheld. Integendeel. Iedereen is het er over eens dat deze spectaculaire avondshow de kers op de taart is van 20 jaar Disneyland Parijs. Het geeft meteen ook aan dat een themapark meer te bieden kan hebben dan gewoonweg attracties…

Sinds afgelopen weekend worden de bezoekers meegenomen in Disney Dreams, een verhaal dat verteld wordt met allerlei speciale effecten zoals projecties, lasers, waterfonteinen en enorme pyrotechnische effecten, in combinatie met prachtmuziek. Peter Pan laat de bezoeker de mooiste Disney verhalen herontdekken in een wereld van licht en kleur: Belle en het Beest, de Klokkenluider van de Notre Dame, Rapunzel en nog zovele andere sprookjesverhalen die een nieuwe dimensie kregen dankzij Disney. De Disney figuren komen tot leven op de gevels van het Kasteel van Doornroosje en op 2 gigantische watergordijnen aan elke zijde van de brug.

Disney Dreams is zonder twijfel de apotheose voor de bezoekers van een leuke en magische Disney dag.
 

 
Lees meer over 20 jaar Disneyland