Disneyland Paris, 20 jaar magie

2012-02-DisneylandParis20

Op 12 april 1992 opende Disneyland Paris haar poorten als Euro-Disney. Twintig jaar vlogen voorbij, nieuwe attracties werden toegevoegd, het resort breidde uit met onder meer een extra park en miljoenen mensen kwamen de magie ontdekken.

 

Disney Dreams zet 20 jaar Disneyland Paris in

2012-02-DisneylandParis20-logoOm het twintigjarig jubileum van het sprookjesachtige themapark te vieren, pakt het park uit met een fantastische nieuwe show: Disney Dreams! Deze show vindt plaats aan het kasteel van Doornroosje en zal in het donker de mensen verwonderen met duizenden lichten, kleuren en vooral magie. Uiteraard zal gebruik gemaakt worden van verschillende special effects om zo de bezoekers te imponeren.

Voor het twintigjarig jubileum werd alvast ook de parade heropgefrist. Een nieuwe muziek, nieuwe praalwagens, nieuwe choreografie en nieuwe karakters. De Disney Magic on Parade belooft nu reeds een groot succes te worden.

De bekendste inwoner van Disneyland Paris is zonder twijfel gastheer Mickey Mouse. Bij Meet Mickey Mouse worden de bezoekers verwelkomd door de wereldberoemde muis in een kamer vol met leuke items: zo kan men zijn favoriete kostuums bewonderen. Uiteraard kunnen de bezoekers mee op de foto met Mickey.

Op 16 maart bestaat het andere park, het Walt Disney Studios Park, dan weer 10 jaar. Het park heeft de afgelopen jaren verschillende attracties bijgekregen, denk maar aan Crush'Coaster, Toy Story Land en de fantastische attractie Tower of Terror.