Toverland

Attractiepark Toverland is een familiepark dat enorm veel te bieden heeft. Het Nederlandse pretpark is niet alleen tijdens het zomerseizoen geopend, maar ook tijdens de wintermaanden is het gedeeltelijk geopend, met name de twee indoor-gebieden, waardoor kinderen en ouders toch hun dagelijkse portie pret kunnen hebben.

Het Nederlandse Attractiepark Toverland is gelegen nabij Sevenum, tussen Eindhoven en Venlo, op ongeveer 80 minuten rijden vanuit Antwerpen.
Toverland is op korte tijd uitgegroeid tot een indrukwekkend familiepark, waar bezoekers in 6 magische werelden allerlei avonturen kunnen komen ontdekken.

20200514 Toverland1200800 2

Bezoekers betreden het park sinds 2018 via Port Laguna, waar magie de bezoekers de weg wijst... Het entreegebied is prachtig en kleurrijk vormgegeven als een tropische havenstad waar de zon altijd schijnt. De boulevard 'Via Magica' leidt de bezoeker langs souvenirshops en enkele horeca-punten. Aan de voet van de iconische vuurtoren Solaris kun je als bezoeker de magie in jezelf ontdekken. 

Een ander magisch gebied is Avalon, de mysterieuze wereld waar de Keltische legendes rondom tovenaar Merlijn tot leven komen. Zo kunnen bezoekers plaatsnemen in Merlin’s Quest om een betoverende boottocht te maken met de hele familie. Hou je liever van meer spanning en adrenaline, dan is een bezoekje in Fēnix een verplichte tussenstop. Een absolute aanrader is om het bedieningsrestaurant The Flaming Feather uit te proberen.

In de wereld van Ithaka word je als het ware terug gekatapulteerd in de tijd waar de Griekse helden ten strijde trokken in hun slag om Troje. De houten achtbaan Troy is in deze wereld alvast de hoofdattractie, een wereld waar helden hun grootste angsten trotseren en met alle kracht strijden om de overwinning.

In de Magische Vallei ontdekken de bezoekers een kleurrijke, magische wereld, waar een mysterieus volkje woont, de Dwervels. In dit prachtige gebied kunnen de bezoekers terecht in verschillende leuke en spannende familieattracties, zoals Djengu River, Boosterbike en Dwervelwind. 

In Wunderwald (dat voorheen door het leven ging als Magic Forest) kunnen de bezoekers hun pret niet op in attracties als Villa Fiasko, de wildwaterbaan Expedition Zork of de zeer leuke attractie Maximus' Blitz Bahn. In dit overdekte gedeelte kunnen de kids ook naar hartelust spelen en kunnen de ouders even op adem komen in de Biergarten of iets lekkers eten bij Waldstube...

Land van Toos is het oudste gedeelte van Toverland. Het is zeer sterk op de jongere bezoekers gericht, met superleuke attracties zoals de achtbaan Toos-Express, de waterglijbanen Drakenslangen en het magische Toverhuis.

Logo Toverland2019

Bezoekadres

Toverland
5975 MR Sevenum
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)77 467 70 50

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner