Magie in Port Laguna

Veel nieuwe beleving in Toverland

Het Nederlandse Attractiepark Toverland is niet alleen volop bezig met het nieuwe themagebied Avalon, maar ook met een nieuw entreegebied: Port Laguna. Toverland onthult: hier kan écht getoverd worden...

20180315 Toverl PortLaguna180Op zaterdag 7 juli 2018 opent het nieuwe themagebied Avalon én een nieuw entreegebied. Attractiepark Toverland wordt dan maar liefst anderhalf keer zo groot. Via een speciale website kan het publiek alle nieuwtjes en ontwikkelingen volgen, en die zien er telkens weer opnieuw veelbelovend uit...

Zo werd in januari de naam onthuld van het nieuwe entreegebied, namelijk Port Laguna. In dit verblijfsgebied staat de magie centraal; het park noemt niets voor niets Toverland... Met een toverstaf kunnen bezoekers hier écht toveren.

Port Laguna wordt het hart van Attractiepark Toverland: het centrale begin- en eindpunt van de dag. Het entreegebied is vormgegeven als een idyllisch havenstadje met azuurblauw water, een strand en een boulevard vol bedrijvigheid. De boulevard van Port Laguna noemt Via Magia en leidt de bezoekers vervolgens naar de overige themadelen van het attractiepark. Aan deze boulevard komen er verschillende shops, horecapunten, shows, spellen, toverkunst en een iconische vuurtoren.
Volgens Caroline Kortooms, Algemeen Directeur, wordt het “een plek waar onze gasten graag vertoeven. Vol warmte, kleur, ontspanning en magie.” 

Aan de Via Magia ligt de Magic Store van familie Magistralis. Deze familie verzamelt al generaties lang alle magische kostbaarheden en flessen die op het strand van Port Laguna aanspoelen. Deze verzameling wordt zorgvuldig getest in het Magiezijn, alvorens in de winkel verkocht te worden. Het Magiezijn is een attractie op zich. Regelmatig opent familie Magistralis de deur naar dit mysterieuze Magiezijn en worden de gasten uitgedaagd om tijdens een interactieve show hun eigen magie te ontdekken. 
In iedereen schuilt een tovenaar In de diverse vitrines en nisjes van Port Laguna zitten magische taferelen verborgen. Wie met een toverstaf en een magische kaart op ontdekking gaat, kan met de juiste toverspreuk en de bijbehorende magische beweging écht toveren.
Kortooms is erg trots op deze toevoeging: “Hiermee laten we zien dat we de naam Toverland méér dan waard zijn.” 

20180315 Toverl PortLagunaVIEW1200900

Toekomst vol magie 
Naast Port Laguna opent Toverland in juli dus ook het themagebied Avalon, met de spectaculaire wing coaster Fēnix en de magische boatride Merlin’s Quest.
Met zeven hectare is dit de grootste uitbreiding in de geschiedenis van Toverland. Er is een investering van circa 35 miljoen euro mee gemoeid.

Via 2018.toverland.com worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. De ambitie van Toverland is om in de komende jaren de magische grens van 1 miljoen bezoekers te doorbreken. Het attractiepark wil hiervoor de verblijfsduur verlengen door nieuwe uitbreidingen en het openen van een vier-sterren-hotelresort.
De toekomst is er één vol magie.

  

Logo Toverland2019

Bezoekadres

Toverland
5975 MR Sevenum
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)77 467 70 50

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner