Toverland

 

   

Attractiepark Toverland

Classificatie

   • Pretpark - incl Indoor-park

Inkom-tarieven

  • volwassene: 26 Euro
   kind (0m90-1m20): 16,5 Euro
  • Online voordeel: 2,50 Euro (volwassenen)
  • Abonnement: 74,50 Euro

Parken in de buurt

 

Routeplanner

Attractiepark Toverland is een familiepark dat enorm veel te bieden heeft. Het park is niet alleen tijdens het zomerseizoen geopend, maar ook tijdens de wintermaanden is het binnengedeelte voor een groot deel geopend, waardoor kinderen en ouders toch hun dagelijkse portie pret kunnen hebben.

Toverland heeft verschillende gebieden. Zo zijn er de twee indoorhallen, Land van Toos en Magic Forest, en heb je ook enkele buitengebieden, de Magische Vallei, Troy-area en de Tovertuin.

Het park opende bescheiden in 2001 maar groeide al snel uit tot een belangrijke bestemming. Met attracties als Boosterbike, Troy, Dwervelwind en Boomerang weet het alvast de achtbaanliefhebber aan te trekken. 
Maar ook de vernieuwde bobsleeattractie Maximus’ Blitz Bahn, de wildwaterbaan Back Stroke of de superspannende wilde rivier Djengu River zijn bijzonder leuke familie-attracties.
Het park heeft daarnaast nog vele andere leuke draaimolens en attracties te bieden, maar ook avontuurlijke klimrekken en kindvriendelijke speeltuinen.

Attractiepark Toverland is gelegen nabij Sevenum, tussen Eindhoven en Venlo.