Magische Vallei in Toverland

2013-06-Tvl-MV320

2013 is een bijzonder belangrijke mijlpaal uit de geschiedenis van het Nederlandse Attractiepark Toverland met de opening van de Magische Vallei...

Toverland

Attractiepark Toverland is een familiepark dat enorm veel te bieden heeft. Het Nederlandse pretpark is niet alleen tijdens het zomerseizoen geopend, maar ook tijdens de wintermaanden is het gedeeltelijk geopend, met name de twee indoor-gebieden. 

Troy (Toverland)

2010-03-Troy

Eén van de hoogst aanschreven achtbanen in België en Nederland bevindt zich in Toverland, nabij Sevenum, namelijk Troy, een houten achtbaan die op 30 juni 2007 opende voor het publiek.

Parkworld over Toverland

Attractiepark Toverland is vooral bekend voor de achtbanen Troy en Boosterbike, en met rede. Troy mogen we toch de beste achtbaan van de Benelux noemen, en met Boosterbike heb je toch meteen een unieke race-ervaring. Maar Toverland heeft gelukkig nog meer te bieden.

Hoe het allemaal begon in Toverland

Attractiepark Toverland, gelegen in Sevenum, is een grotendeels overdekt pretpark toen het in april 2001 de deuren opende. Het park is gelegen in het landelijke gebied “Park de Peelbergen”, een bosrijke omgeving in Nederlands Limburg.

Logo Toverland2019

Bezoekadres

Toverland
5975 MR Sevenum
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)77 467 70 50

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner