Julianatoren viert ook Halloween

Leuke Griezelactiviteiten

In het Nederlandse familiepark Julianatoren viert men nog tot en met 30 oktober Halloween. Een deel van het Apeldoornse pretpark wordt dan gehuld in ware Halloween sfeer met onder meer een griezeltocht en Halloween attracties...

20161002 Hall Juliana180Vlakbij de ingang van het park kunnen de jongste bezoekers deelnemen aan een griezeltocht waarbij zij zowel de griezelgrot als het griezeldoolhof in zullen moeten. In het griezeldoolhof kunnen de bezoekers op basis van aanwijzigingen van enkele mysterieze inwoners ontdekken voor welk woordje de mascotte Julia bang is.

Nieuw dit seizoen is de Griezelcatwalk. Bezoekers kunnen in hun Halloween outfit meelopen op deze catwalk en maken kans op fantastische prijzen, namelijk een Jul of Julia griezelpakket! De Griezelcatwalk is elke dag om 16u00 te zien op het plein voor de Toren.

Zeer leuk voor de kids is de Grote Spookshow. In deze 25 minuten durende show wordt iedereen meegenomen in een spannend verhaal waarbij volop gedanst en gezongen wordt met de favoriete TV karakters: meneer Kaasgaaf Dracula, mevrouw Suikerspin, spook Jul & Heks Julia.
Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin zijn verkleed als enge vampieren en al helemaal in de stemming voor Halloween. Ze zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het Halloweenfeest maar Jul en Julia hebben wel een heel bijzondere verrassing voor ze in petto… Zing en dans mee met meneer Kaasgaaf Dracula, mevrouw Suikerspin, spook Jul & Heks Julia.

Net als vorig jaar komt ook Dolfje Weerwolfje terug. Meer info vindt u hier

Kaasgaaf Dracula benadrukt dat Halloween in de Julianatoren een héél klein beetje griezelig is.
Je kunt het 'enge' in het park opzoeken, maar als je dat niet wilt, hoeft dat niet. Het plein voor de Toren staat in het teken van Halloween. In de rest van het park kom je geen griezels tegen.
Zoals Julianatoren zelf aangeeft: "Halloween is een klein beetje griezelig". Maar voornamelijk ook erg leuk! Zowel bij de griezeltocht als op de Griezelcatwalk kunnen bezoekers kans maken op mooie en leuke prijzen. Zo kun je een te gek schoolreisje, een dagje Julianatoren met de hele familie of een gezinsabonnement winnen. 

20161002 Hall Juliana640

Halloween in de Julianatoren is perfect op de maat voor de kinderen: helemaal niet te end, en zeer leuk. Behalve de vele leuke Halloweenactiviteiten is er ook het leuke kindvriendelijke attractieaanbod, met onder meer een spookhuis en een achtbaan. Halloween is inbegrepen bij de toegangsprijs van het pretpark. 
Voor meer informatie: www.julianatoren.nl

Impressie van vorig jaar: