Efteling

20150312 EftelingSeizoen180Behalve het indrukwekkende Sprookjesbos met al haar populaire bewoners rondom de Sprookjesboom, heeft Efteling enorm veel troeven om de bezoekers een aangename dag te bezorgen. De kracht van de Efteling is de zeer typerende thematisering en inkleding van haar attracties, die allen toch een bepaalde verhaallijn hebben. Dat is meteen ook de kracht en de aantrekkingskracht van het park.

Recente attracties scoren bovendien bijzonder goed in de diverse polls, denk maar aan De Vliegende Hollander, Joris en de Draak, Baron 1898. Maar ook oudere attracties blijven beklijvend, zoals de Droomvlucht, Fata Morgana, Villa Volta en de Python. De show Raveleijn heeft zijn voor- en tegenstanders, maar het blijft alvast een indrukwekkend spektakel.
Verder telt het park talrijke gezellige plekjes om even tot rust te komen, of te genieten van de vele lekkere hapjes die in het park terug te vinden zijn.
Het park wordt bovendien gekenmerkt door een mooie natuur. Kleurrijke bloemen en struiken geven elk seizoen een eigen kleur.

De Efteling omvat naast het attractiepark ook het Efteling Hotel, het vakantiepark Efteling Bosrijk, het Efteling Theater, het Efteling Golfpark en vanaf 2017 het vakantiepark Efteling Loonsche Land. 

logo slagharen
Bezoekadres

Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)416 - 288 111

Classificatie

Themapark & Vakantieresort

Inkomtarieven
  • volwassene: 38,50 Euro
  • kind (vanaf 4 jaar): 38,50 Euro
  • abonnement: 170 Euro

voordeel met online tickets

prijsgunstig overnachten


Parken in de buurt

Routeplanner
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave