Herfstvakantie griezelvrij in de Efteling

Herfst is sprookjesachtig mooi

De Efteling is het ganse jaar dagelijks geopend. Zo ook tijdens de Herfstvakantie. Het sprookjesachtige themapark baadt in de mooie herfstkleuren. Efteling is alvast een ideale bestemming wanneer je tijdens deze periode eventjes wil ontsnappen aan Halloween...

Je kunt er haast niet aan ontsnappen: bijna alk pretpark verrast haar bezoekers met het thema Halloween tijdens deze periode van het jaar. Behalve de spoken van het Spookslot en de geesten in Villa Volta, zijn er in de Efteling tijdens deze periode géén bijzondere griezels te vinden. 

20191008 Efteling1200800 1

Tijdens de herfst ligt de Efteling er het kleurrijkst bij. In het Sprookjesbos straalt de najaarszon door de kleurrijke bomen en je geniet er van heerlijke herfstgeuren. Beleef overdekt plezier en ga op reis met Jokie en Jet in Carnaval Festival of laat je fantasie de vrije loop tijdens een ritje in Symbolica.

In het Sprookjesbos kunnen de bezoekers sinds eind september het 30e sprookje in het Sprookjesbos ontdekken: De zes Zwanen. Zij zwemmen hun rondjes door het slot waar koningsdochter Elisa zes hemden breidt voor haar betoverde zwanenbroers. Wie wil, mag op de zwanenrug een tochtje maken. 

Sprookjesachtig overnachten tijdens de herfstperiode is een absolute aanrader om zo optimaal te genieten van de Efteling. Wie twee of meer dagen wil genieten van het attractiepark, kan immers blijven slapen in de nabijgelegen Efteling hotels of in vakantiewoningen of appartementen in de vakantieparken. Overnachten in de Efteling is altijd inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark.

20191008 Efteling1200800 2

CARO-show visueel spektakel
Sinds een jaar presenteert de Efteling de internationale Theatershow CARO in haar eigen theater. CARO is een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie. Deze productie, onder regie van Stanley Burleson, bezorgt bezoekers van alle nationaliteiten herkenbare momenten uit het leven.

   

Efteling Nieuws

 • Steenbok Plein geïntegreerd bij Max & Moritz +

  20200222-EftelingSteenbok

  In Efteling is er volop bedrijvigheid omtrent de bouw van de nieuwe achtbaan Max & Moritz. Nu de baan compleet is,

  Lees verder...
 • Raveleijn nog 6 jaar langer ondersteund door Puy du Fou +

  20200131-PuyduFouEfteling

  Puy du Fou, wereldwijd bekend om zijn indrukwekkende shows en meerdere malen met prijzen beloond voor zijn creativiteit, verlengt het huidige

  Lees verder...
 • Max & Moritz compleet +

  20200117-Efteling-MM

  De nieuwe familieachtbaan van de Efteling, Max & Moritz, is sinds vanochtend volledig geplaatst. Na het bevestigen van bijna 5000 bouten

  Lees verder...
 • 1