Efteling-series in het Frans

Club RTL zendt Sprookjesboom en Jokie uit

Vanaf maandag 7 april aanstaande zijn Sprookjesboom en Jokie, twee populaire tv-series van de Efteling, voor het eerst te zien in het zuiden van België.

2014-04-02-EFT-RTL180Sprookjesboom wordt dagelijks uitgezonden, van maandag tot en met vrijdag omstreeks 7.20 uur op Club RTL (Kidz Club), met herhalingen op zondag omstreeks 6.55 uur; Jokie van maandag tot en met vrijdag omstreeks 7.15 uur, met herhalingen op zaterdag omstreeks 6.55 uur. Beide series zijn Frans gesproken.

Jokie
In de serie Jokie (www.jokie.be) gaat de gelijknamige ontdekkingsreiziger samen met zijn vriendinnetje Jet de wereld rond. Jokie is bedoeld voor de allerkleinsten en is in Vlaanderen sinds 2012 te zien op VTMKZOOM (tijdens de paasvakantie dagelijks om 8.55 uur). In de Efteling kun je Jokie live ontmoeten.

Sprookjesboom
Sprookjesboom is een 3D-serie voor kleuters waarin Sprookjesbosbewoners een grappig of spannend avontuur beleven. Elke aflevering begint en eindigt bij de wijze, pratende Sprookjesboom. In Vlaanderen is de serie sinds 2006 te zien op Ketnet (dagelijks om 14.55 uur, en tijdens de paasvakantie om 15.10 uur). Inmiddels is Sprookjesboom ook te beleven als musical, film en attractie in het Sprookjesbos van de Efteling.
Twee bekende Sprookjesbosbewoners, Draak en Assepoester, zijn ook beschikbaar als app (in het Frans). In de Draak-app gaan jongens de strijd aan met Draak of helpen ze hem met het beschermen van de schat. In de Assepoester-app ervaren meisjes hoe het is om een echte prinses te zijn. Beide apps zijn geheel reclamevrij en verkrijgbaar via de App Store voor 1,79 euro.

2014-04-02-EFT-RTL420

Alle artikelen van Sprookjesboom en Jokie zijn verkrijgbaar op www.efteling.com
In België zijn de producten van Jokie ook te koop bij Dreambaby (www.dreambaby.be).
 

Efteling Nieuws

 • Heropening Efteling op 20 mei +

  20200515-Efteling

  In goed overleg met de veiligheidsregio’s, heeft de Efteling besloten om met concrete stappen toe te werken naar een heropening

  Lees verder...
 • Tips om de Efteling thuis te beleven +

  20200508-Efteling

  Het is nog eventjes wachten tot de Efteling haar deuren weer opent voor het publiek, 20 mei om precies te

  Lees verder...
 • Eerste treinstel van Max & Moritz geplaatst +

  20200309-Eft_MaxMoritz

  Vanochtend werd het allereerste treinstel van de nieuwe familieachtbaan Max & Moritz geplaatst in de Efteling. De locomotief van Max, met een

  Lees verder...
 • 1