Win een pyjamaparty in de Efteling

Wie maakt de mooiste pyjama?

Efteling heeft een bijzonder leuke actie op touw gezet: sinds gisteren kunnen kinderen en hun ouders zelf pyjama's ontwerpen op een speciaal aangemaakte website www.eftelingpyjamaparty.be. Wie de allermooiste pyjama maakt, wint een exclusieve pyjamaparty met familie en vriendjes in Efteling Bosrijk, het vakantiepark van de Efteling.

2013-03-Efteling-Pyjamaparty180In het online spel kunnen zowel jonge als iets oudere kinderen hun creativiteit de vrije loop laten. Je kan zelf patronen en figuren bepalen, en opzetstukken toevoegen zoals prachtige diamanten of stoere drakenvleugels.
Op 15 april wordt de wedstrijd afgesloten.

Naast de ultieme hoofdprijs, een pyjamaparty tijdens een verblijf in Efteling Bosrijk van 19 t.e.m. 21 april, zijn er nog 250 andere droomprijzen te winnen, waaronder duotickets voor de Efteling, boeken van Pardoes, en pyjama's, toiletzakken en dekbedovertrekken van Klaas Vaak.

Een verslag van de pyjamaparty is vanaf 4 mei te zien op Nickelodeon.
    

2013-03-Efteling-Pyjamaparty420

 

Efteling Nieuws

 • Efteling opent Max & Moritz +

  20200619-EftelingMandM

  De nieuwe dubbele familieachtbaan in de Efteling, Max & Moritz, biedt doldwaze ritten door een Alpenlandschap. Vanaf morgen, 20 juni, is de

  Lees verder...
 • Nieuwe achtbaan Efteling weldra geopend +

  20200604-Efteling_MandM

  Efteling opent op zaterdag 20 juni 2020 de nieuwe dubbele achtbaan Max & Moritz. Vermits Belgen vanaf 15 juni ook de

  Lees verder...
 • Heropening Efteling op 20 mei +

  20200515-Efteling

  In goed overleg met de veiligheidsregio’s, heeft de Efteling besloten om met concrete stappen toe te werken naar een heropening

  Lees verder...
 • 1