DippieDoe Park Best

DippieDoe Park Best

Classificatie

  • Indoor en Outdoor Park

Inkom-tarieven

  • volwassene: 8,95 Euro
    kind: 8,95 Euro
  • abonnement: 55 Euro

In het noorden van Eindhoven kan men DippieDoe Park Best terugvinden, vlakbij het recreatiepark Aquabest. Dit familiepark is een ideale bestemming voor de jongste telgen van het gezin, maar ook voor de prille tieners voor een dagje pret. Tijdens de wintermaanden is het park eveneens geopend. 

Het park bestaat uit een binnengedeelte dat het ganse jaar open is voor het publiek. Het buitengedeelte is van maart tot en met oktober geopend, en wanneer het weer het toelaat ook in de wintermaanden.
Het park concentreert zich vooral op een doelpubliek van kinderen tot 12 jaar met hun ouders, zij vinden dan ook verscheidene fantastische attracties om een ganse dag plezier te hebben, gaande van een bijzonder groot ballenbad, een spookhuis, een kinderbios, draaimolens, een achtbaan en zelfs een freefallattractie. Het attractieaanbod is misschien niet meteen als spectaculair te omschrijven, maar als je de gezichten van al die kinderen ziet, dan besef je al snel dat een kinderhand snel gevuld is, en het attractieaanbod hierop perfect aansluit.
Voor 2010 zijn alvast enkele nieuwigheden te verwachten: zo is er tijdens het winterseizoen een schommelboot en een reuzenrad in dienst getreden. Bovendien brengt het nieuwe seizoen ook nog een suspended coaster, waarbij de treintjes swingend doorheen de bochten scheuren.