BillyBird Park Hemelrijk

 

BillyBird Park Hemelrijk

Classificatie

  • Pretpark - Indoor/outdoor speeltuin

Inkom-tarieven

  • volwassene: 9,95 Euro *
    kind (3j-...): 9,95 Euro *
  • Abonnement: 32,50 Euro

* Dit tarief is afhankelijk van de periode (wij hebben de duurste prijs vermeld, check website voor details)

Bookings_Nederland300

Parken in de buurt

Routeplanner

BillyBird Park Hemelrijk is een bescheiden pretpark, waar er voor de kinderen een hele dag speelplezier verzekerd is, zowel bij mooi als minder mooi weer. BillyBird Park Hemelrijk bevindt zich in het Brabantse Volkel en lijkt op het eerste gezicht op een uit de kluiten gewassen recreatiedomein. Zo is er een groot strand, waar mensen kunnen sporten, zonnebaden of gaan waterfietsen op de grote vijver, met daarbij enkele speeltuinen voor de kinderen, met de opvallende klimrots Hemelaya met bijhorende glijbanen.

De eyecatcher is misschien wel de familieachtbaan van het park, die werkt op zonne-energie, en dus milieu-vriendelijk is. Het totale vermogen ligt iets lager, waardoor het station zich bovenaan de lift hill bevindt. De bezoekers moeten dus te voet naar boven, en stappen beneden uit. Deze familie-achtbaan is best leuk, geen grootse, spannende rit, maar toch ook niet echt al te saai.

In ieder geval staan de kinderen centraal: zo zijn er de enorme binnenspeeltuin Zeeroversland en de overdekte Kinderkermis. Buiten is er de Verkeersspeeltuin buiten met aangrenzend de helikopterbaan Helihaven Hemelrijk.
Men kan ook BillyBird ontmoeten: hij is de vrolijke mascotte van Hemelrijk.

Voor de wat grotere kinderen en volwassenen zijn er de uitdagende attracties in de uitgestrekte Outback Valley, zoals het unieke Outback Survival touwenparcours en de supersnelle bootjesglijbaan Splash, voorzien met een gratis actiefoto!
Het park heeft ook nog een splash battle-achtige attractie Laquana, waar je elkaar kunt nat spuiten. Je bepaalt bovendien zelf hoe snel je gaat.