Avonturenpark Hellendoorn

20150602 Hellendoorn180Avonturenpark Hellendoorn heeft een leuk aanbod aan attracties en shows voor haar bezoekers. Het Nederlandse pretpark telt drie achtbanen, waarbij Tornado toch wel de hoofdattractie is sinds 1990. Er is ook de indoor-attractie De Rioolrat en de kindvriendelijke achtbaan “De Donderstenen”. Daarnaast biedt het park ook waterplezier met Sungai Kalimantan, de langste wildwaterbaan van Nederland, Wild Waterval, een klassieke wildwater-attractie met de gekende boomstammekes. Velen kennen deze attractie mogelijk nog als Canadian River, een naam die de attractie tot 2006 droeg.
Naast al dat plezier is er zeker ook de Discovery Club, een interactieve darkride die ondertussen ook al meer dan een decennium meedraait. Daarnaast heeft het park nog verschillende familieattracties, voor de allerjongsten, maar met Montezumas's Revenge ook een attractie voor de echte thrillfanaten.

Een van de nieuwste attractietrekkers is Aquaventura Slidepark, een waterpretpark bestaande uit verschillende glijbanen. 

Het park verwent ook de bezoekers met verschillende evenementen waarvan Heksendoorn het bekendste is.

logo Hellendoorn
Bezoekadres

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)548 - 65 55 55

Classificatie

Pretpark - Outdoor Waterpark

Inkomtarieven
  • volwassene: 24,50 Euro
  • kind (3-.. jaar): 24,50 Euro
  • Aquaventura Slidepark: 3,5 Euro
  • abonnement: vanaf 57,5 Euro
  • online voordeel: vanaf 23,50 Euro

 

Parken in de buurt

 

Routeplanner