Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Het Nederlandse Attractie- en vakantiepark Slagharen kunnen we het beste omschrijven als een sfeervol familiepark, met een leuke waaier aan attracties en entertainment, en met de mogelijkheid om na te genieten in het vakantiepark.

Interview met Wouter Dekkers

20151116-DTPA-spotlight

In kader van de uitreiking van de Spotlight Award (Diamond ThemePark Awards) hadden we eventjes tijd om een gesprek te hebben met Wouter Dekkers, directeur van Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

Parkworld over Attractiepark Slagharen

2013-09-Slagharen

Een bezoekje aan Attractiepark Slagharen leek wel even een sprong terug in de tijd naar het Bobbejaanland van de jaren ’80...

Hoe het allemaal begon in Slagharen

Voor de geschiedenis van het Attractie- & Vakantiepark Slagharen moeten we in feite ver terug de tijd in duiken, naar 1963 om precies te zijn. In die periode deed de auto zijn intrede, mensen gebruikten het vervoermiddel om ermee naar de grote stad te trekken om daar de inkopen te gaan doen. Dit was Henk Bemboom, een winkelier uit het Nederlandse dorpje Slagharen niet ontgaan. Hij begint te denken aan recreatiemogelijkheden en begint op een stuk landbouwgrond rond een oude boerderij met de bouw van een aantal vakantiehuisjes.

logo slagharen
Bezoekadres

Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
NEDERLAND
Telefoon
+31 52 368 30 00

Classificatie

Pretpark - Vakantieresort - Waterpark

Inkomtarieven

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner