Plopsaqua De Panne trakteert

1e verjaardag van Plopsa waterpretpark

Plopsaqua De Panne opende vorig jaar officieel op 22 maart 2015 haar allereerste waterpark bij Plopsaland De Panne. Die verjaardag wordt komende zondag op 20 maart gevierd.

20160317 PlopsaquaDP180Een eerste verjaardag is steeds speciaal en dat wordt dan ook gevierd in De Panne. Omwille van deze gelegenheid trakteert het allereerste Plopsa-waterpark zondag 20 maart op 1.000 tickets aan kindertarief!

"Alle liefhebbers die zin hebben om aanstaande zondag een duik in het waterpark te komen nemen én met ons de eerste verjaardag te komen vieren, kunnen uitzonderlijk komen zwemmen aan €9,99.", verduidelijkt parkmanager Mike Sarrazijn. "Daarnaast is er voor elke bezoeker die dag een gratis ijsje van Ijsboerke voorzien!"
Tickets hiervoor zijn enkel te bestellen via de website van Plopsaqua: www.plopsaqua.be.

Plopsaqua De Panne is een waterpark met de populaire Studio 100-held Wickie de Viking als centraal thema voor het zwemcomplex van 4.000 vierkante meter groot. Plopsaqua De Panne heeft naast een 25-meterbad met 4 banen een ruim speelgedeelte met 3 verschillende zwembaden en 6 glijbanen, waaronder de spectaculaire Sky Drop. In het zwemparadijs zijn er ook bubbelbaden, waterkanonnen, een wildwaterbaan en een playhouse met verschillende watereffecten te vinden.
De unieke thematisering gecombineerd met verschillende geluid- en lichteffecten garandeert een magische beleving voor iedere bezoeker.

20160317 PlopsaquaDP640

Meer info op: www.plopsaqua.com