Leuke zomeractie in Kasteeltuinen Arcen

20170706-KasteeltuinenArcen

Een zeer leuke tip voor een uitstapje is zonder twijfel Kasteeltuinen Arcen in Nederlands Limburg. Hier vind je een kasteel vol verhalen, gevarieerde tuinen waar kinderen van alles kunnen ontdekken en een leuk activiteitenprogramma.

Playmobil in het Speelgoedmuseum

20170706-Speelgoed-plmb

Sinds kort kunnen de bezoekers van het Speelgoedmuseum in Mechelen een nieuwe afdeling ontdekken, waarin de wereld van Playmobil uitgebeeld staat met allerlei herkenbare taferelen en bekende figuurtjes...

Rozenfestijn in Kasteeltuinen Arcen

20170621-KTA_Rozenfestijn

Van donderdag 22 juni tot en met dinsdag 27 juni viert Kasteeltuinen Arcen het Rozenfestijn. Dit gebeurt jaarlijks wanneer het rosarium op zijn hoogtepunt is. Gedurende zes dagen staan allerlei activiteiten rondom rozen op het programma...

Moederdag, Hoedendag in Kasteeltuinen Arcen!

20170508-KtArcen-Moederdag

Kasteeltuinen Arcen vormt traditiegetrouw ook dit jaar weer met Moederdag het decor voor een modieuze dag waarin hoeden centraal staan. Diverse activiteiten zorgen op deze feestelijke dag voor een leuke dag uit voor moeders én hun gezin.

Autotron Rosmalen Iconic Cars & More

20160919-Autotron

Op zaterdag 5 en zondag 6 november vindt in Autotron Rosmalen Iconic Cars & More plaats. Het evenement voor liefhebbers van legendarische auto’s van toen en nu en luxury lifestyle.