Aan het woord: Oscar Koning

20170131-OscarKoning

Oscar Koning is startend ontwerper binnen de Themed Entertainment. Vanuit zijn achtergrond als illustrator en decorontwerper besloot hij begin 2016 zijn eigen bedrijf te starten.

Aan het woord: Dimitri Boon

20150909-ThemeCo

We brachten een bezoekje bij de oprichter van Theme-Co, Dimitri Boon. Dit Belgische bedrijf heeft haar sporen reeds verdiend in de pretparkenwereld en daarbuiten.

Aan het woord: Kurt Heerman

NevTPProj_KurtH320

In België bestaan er niet héél veel firma’s die werkzaam zijn in de pretparken- en entertainmentwereld. Eén van die bedrijven is Neverland Themepark Projects, een bedrijf dat vooral gespecialiseerd is in decorbouw en thematisering, en dat uitblinkt in kwaliteit.

Aan het woord: Pete Carmichael

2011-12-SFNE-PC

Eén van de belangrijkste attracties in New England is zonder twijfel het themapark Six Flags New England, op een uurtje rijden vanuit Boston. We hadden de kans om de Operations Director van het park te spreken, Pete Carmichael.

Aan het woord: Stefaan Lemey (Bellewaerde Park)

2011-09-StefaanLemey

Aan het woord Stefaan Lemey, sinds vorig seizoen de nieuwe algemeen directeur van Bellewaerde Park. Hoe kijkt hij terug sinds hij aan het roer staat? En wat zal de toekomst ons brengen?