LEGOLAND® Water Park in Gardaland Resort

20190726-GardaLegolandWaterpark

Gardaland Resort kondigt voor 2020 de opening aan van het eerste LEGOLAND® Water Park van Europa: een volledig gethematiseerd waterpark voor het hele gezin. 

2e Risk Factory in Venlo

20190726-RiskFactory

Na het succes in Twente is onlangs een 2e Risk Factory geopend in Venlo: een interactief educatiecentrum voor veiligheidsbewustzijn. Lagotronics Projects is door Veiligheidsregio Noord gevraagd om de beleving van de pre-show en openingsshow van de Risk Factory te verzorgen.

9e Editie van de Diamond ThemePark Awards

20181114-DTPA

Ook dit jaar gaan we met zijn allen op zoek naar het allerbeste dat pretparken en dierentuinen in België en Nederland, maar ook daarbuiten, brengen via de populaire enquête van de Diamond ThemePark Awards. Tijd om uw stem te laten horen…

Bellewaerde Aquapark voor 2019

20180315-BellewaerdeAquapark

Ondanks een moeizame winter zijn de werken in Bellewaerde volop aan de gang voor de bouw van een nieuw waterpretpark. Bellewaerde Aquapark heeft de ambitie om het meest complete waterpark voor de hele familie te worden.

Leuke zomeractie in Kasteeltuinen Arcen

20170706-KasteeltuinenArcen

Een zeer leuke tip voor een uitstapje is zonder twijfel Kasteeltuinen Arcen in Nederlands Limburg. Hier vind je een kasteel vol verhalen, gevarieerde tuinen waar kinderen van alles kunnen ontdekken en een leuk activiteitenprogramma.

Playmobil in het Speelgoedmuseum

20170706-Speelgoed-plmb

Sinds kort kunnen de bezoekers van het Speelgoedmuseum in Mechelen een nieuwe afdeling ontdekken, waarin de wereld van Playmobil uitgebeeld staat met allerlei herkenbare taferelen en bekende figuurtjes...

Duinrell opent Playa

20170706-Duinrell-Playa

Een groot aantal kinderen en andere genodigden namen het nieuwe overdekte kids waterpark ‘Playa’ in Tikibad Duinrell in. Het bijna 1.000 m² grote kindergedeelte in Tikibad bevat veel glijplezier...

Rozenfestijn in Kasteeltuinen Arcen

20170621-KTA_Rozenfestijn

Van donderdag 22 juni tot en met dinsdag 27 juni viert Kasteeltuinen Arcen het Rozenfestijn. Dit gebeurt jaarlijks wanneer het rosarium op zijn hoogtepunt is. Gedurende zes dagen staan allerlei activiteiten rondom rozen op het programma...

Indoor Waterpark in Bellewaerde

20170519-Bellewaerde

Geen Bellewaeter maar Bellewaerde Aquapark, het Ieperse pretpark-dierentuin heeft van moederbedrijf Compagnie des Alpes groen licht gekregen voor de bouw van een gloednieuw indoorwaterpark, een investering van 17 miljoen Euro.

Diamond ThemePark Awards 2017

201704-DTPA

Bij het begin van elk nieuw parkseizoen, worden de Diamond ThemePark Awards bekend gemaakt die verdiend werden in de afgelopen jaargang. Meer dan 47.000 stemmers brachten hun stem uit op hun favoriete park.