Ketnet Carnaval 2013 in Plopsa Indoor Hasselt

Feest in Plopsa Indoor Hasselt

Binnenkort vieren we in België Carnaval tijdens de krokusvakantie, van 9 tot en met 17 februari. Vele pretparken hebben de deuren nog niet geopend, maar in Plopsa Indoor Hasselt is het haast elke dag wel feest, en dus zeker tijdens deze vakantie. 

2013-01-PlopsaIndoor-KetnetCarnaval180Tijdens de weekdagen van de krokusvakantie (11 tot en met 15 februari) kunnen de bezoekers meevieren met Kaatje, Kamiel, Viktor, Bumba & Bumbalu tijdens Ketnet Carnaval, een onvergetelijk feest in Plopsa Indoor Hasselt. Zij brengen het beste naar boven tijdens leuke shows, de Bumbashow en de superleuke carnavalshow met Kaatje. Er is bovendien een parade voorzien met Kaatje.
Kinderen die verkleed als Kaatje, Kamiel of Viktor naar het park komen, maken kans om samen met hun idolen op de paradewagen door het park te rijden. Maar iedereen kan Kaatje, Bumba en Bumbalu ontmoeten tijdens de dagelijkse Meet & Greet -sessies.

Een carnavalsfeest zonder polonaise zou geen echt carnaval zijn, dus warm die beentjes maar goed op. En er is de grote confettiregen op het dorpsplein, die ervoor zorgt dat dit een knaller van een carnavalsfeest zal worden...

Showprogramma (onder voorbehoud)
12u30 - Bumba Show
13u15 - Kaatje Parade
13u30 - Kaatje Show, Polonaise & confettidans
14u30 - Meet & Greet met Kaatje & Kamiel
16u00 - Meet & Greet met Bumba & Bumbalu
16u45 - Kaatje Parade
17u00 - Kaatje Show, Polonaise & confettidans

Ketnet Carnaval en de Bumba Show zijn begrepen in de toegangsprijs (€ 17,99€ voor kinderen en volwassen vanaf 1 meter; € 9,99 voor kinderen tussen 85 centimeter en 1 meter). Tijdens het weekend gaat het carnavalsfeest door zonder Kaatje, Viktor en Kamiel.

 

Awards

Diamond ThemePark Awards 2015

Diamond ThemePark Awards 2015
Tijdens een speciaal evenement in Pairi Daiza werden de winnaars van de vijfde editie van de Diamond ThemePark Awards bekend gemaakt.

Diamond ThemePark Awards op zoek naar beste park

Diamond ThemePark Awards op zoek naar beste park
Al voor de vijfde keer kunnen bezoekers van pretparken en dierentuinen hun stem uitbrengen op hun favoriete park via de Diamond ThemePark Awards. 

Walibi Holland in de prijzen

Walibi Holland in de prijzen
Walibi Holland viel tijdens de afgelopen editie van de Diamond ThemePark Awards tweemaal in de prijzen met Halloween Fright Nights en Space Shot.

DTPA Zomer webstrijd 2014

DTPA Zomer webstrijd 2014
Een grote wedstrijd wordt momenteel gehouden op de website van Diamond ThemePark Awards, waarbij men gratis tickets kan winnen...

Awards Blijdorp overhandigd

Awards Blijdorp overhandigd
Diergaarde Blijdorp won 2 Diamond ThemePark Awards: mooiste dierenverblijf (Savanne) en mooiste geboortemoment (koningspinguïn).
  • 1
  • 2
  • 3