Hanlloweengekte in Domein van de Grotten van Han

20191018-Hannloween

Van 26 oktober tot en met 3 november kunnen de bezoekers zich opnieuw laten onderdompelen in de Hanlloweengekte van het Domein van de Grotten van Han.

Uitgebreid Halloween-aanbod in Plopsa-parken

20191010-H_PlopsaAlg

De Plopsa-parken pakken traditiegetrouw uit met een kindvriendelijk aanbod rond het thema Halloween, met in elk Belgisch park wel eens iets anders om te ontdekken. In Plopsaland De Panne gaat men zelfs nog een stapje verder met de Halloween Scare Nights...

Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde

20191001-BellewaerdeHalloween

Reeds vanaf het eerste weekend in oktober kunnen bezoekers in Bellewaerde genieten van de Halloweensfeer in het park. Net als de voorbije jaren is het event een leuke mix van gehalloweeniseerde attracties, toverachtige taferelen, spookhuizen voor jong en oud en tal van Halloween Specials...

Yummy live in Bobbejaanland

20191001-BJLHalloween

Na het overweldigend succes van spookhuis Welp vorig jaar, kiest Bobbejaanland dit jaar opnieuw voor een film als basis van het nieuwe spookhuis: Yummy.

20e editie van Halloween in Walibi Belgium

20191002-WalibiBHalloween

Walibi Belgium wil voor de twintigste editie van het Grootste en “Beste Halloweenevent van België” volgens de Diamond ThemePark Awards, haar reputatie overstijgen door heel wat nieuwigheden te introduceren.