EAS 2018 in Amsterdam

20180413-EAS

Euro Attractions Show (EAS), de grootste beurs voor de attractie- en leisuresector komt naar Nederland dit najaar, in het RAI Exhibition Center in Amsterdam. Van 25 t/m 27 september 2018 kan men de nieuwste ontwikkelingen voor parken en andere vrijetijdsvoorzieningen komen ontdekken.

Kasteeltuinen Arcen viert 30 jarig jubileum

20180406-KasteeltArcen

Op donderdag 29 maart opende Kasteeltuinen Arcen haar poorten voor een seizoen vol tuinbelevingen en culturele evenementen. Het veelzijdige bloemen- en plantenpark viert dit jaar haar 30ste jubileum met diverse extra activiteiten.

Laatste Duck Trophy in Océade

20180404-Oceade_DuckTrophy

Océade sluit definitief zijn deuren op 30 september. Vele bezoekers willen dan ook nog een laatste keer het waterpark bezoeken. Zo ook tijdens de Paasvakantie...

Mini-Europe klaar voor nieuw seizoen

20180327-MiniEurope

Het nieuwe seizoen voor Mini-Europe staat voor de deur en het miniatuurpark heeft de ganse winter doorgewerkt om de bezoekers te verrassen met een nog gevarieerder aanbod.

Jurassic tentoonstelling in Sea Life

20180322-SeaLife_Jurassic

Gisteren opende de tijdelijke Jurassic-tentoonstelling in SEA LIFE Blankenberge . Bezoekers komen er veel te weten over de prehistorische wezens van de oceaan en hoe ze zich door de jaren heen hebben aangepast.

Ridderspektakel met Pasen in Arcen

20180323-KasteeltuinenArcen_Ridderspektakel

De Paasdagen in Kasteeltuinen Arcen staan traditiegetrouw ook dit jaar weer in het teken van wapengekletter en galopperende paarden tijdens het Ridderspektakel.  

Magische Winterweken in Attractiepark Toverland

20171231-ToverlandWinter

Tot en met 7 januari viert men in Attractiepark Toverland de Magische Winterweken. Het ganse park is feeëriek versierd met meer dan honderd dennenbomen en talloze lichtjes. Elke dag is het Kerstmis in Toverland...

Nocturne AquaShow in Boudewijn SeaPark

20171221-BSP-dolfijn

Nog tot en met 7 januari kunnen gasten terecht in Boudewijn SeaPark om zich te verwonderen aan de zesde editie van de succesvolle Nocturne AquaShow! Het Brugse park heeft tijdens de kerstvakantie bovendien meer in petto...

Phantasialand Wintertraum 2017

20171221-PHL-winter

Niet zo heel ver van de Belgische grens bevindt Phantasialand, en naar jaarlijkse traditie pakt het park uit met een prachtig winterevent: Wintertraum, een event dat jaarlijks verder wordt ontwikkeld. 

Vlaamse Plopsaparken vieren kerst

20171221-PlopsaWinter

De Vlaamse Plopsa-parken worden deze kerstvakantie opnieuw omgetoverd tot magische winterlandschappen met extra animatie, feeërieke decoratie en een programma volledig aangepast aan de aankomende kerstperiode.

Subcategorieën