Paaszoektocht doorheen ‘Little Worlds of Walibi’

Walibi verlaagt prijzen

Wie op een rustige dag zijn bezoek in Walibi Belgium plant, kan heel wat euro’s uitsparen. Voortaan zien bezoekers op de website van Walibi Belgium dat de online tickets per dag een andere prijs hebben. Wie zijn ticket dus online aankoopt, en zijn bezoek minimum drie dagen op voorhand inplant, kan flink wat euro’s uitsparen.
De prijsschommeling hangt af van de drukte in het pretpark voor een bepaalde periode.  Op dagen dat het park minder bezoekers verwacht, gaat de prijs omlaag. Wie Walibi op een drukke dag bezoekt, zal hoogstens de normale toegangsprijs betalen. De prijzen aan de kassa blijven geldig voor bezoekers die liever ter plaatse hun inkom betalen.

20190405 WalibiPasen1200800

Walibi start het nieuwe seizoen op zaterdag 6 april 2019 met een avontuurlijke paaszoektocht doorheen de ‘Little Worlds of Walibi’. Naar jaarlijkse gewoonte valt de heropening van het Belgische pretparkseizoen samen met de paasvakantie. Walibi plant naast de vele nieuwigheden ook speciale paasactiviteiten te organiseren voor groot én klein, die vooral ouders met kleine én grote kinderen zullen plezieren. Zo staat hen een avontuurlijke paaszoektocht te wachten doorheen de “Little Worlds of Walibi”: “Little Exotic World, “Little Karma World”, “Little Fun World” en “Little Aqualibi”.
De nieuwe zones van Walibi Belgium worden op kleine schaal gereconstrueerd en kinderen tot en met 12 jaar zullen er proefjes afleggen die nauw samenhangen met het thema van de wereld. Na afloop van de paaszoektocht zullen ze hun welverdiende paaseitjes in ontvangst mogen nemen.

20190405 WalibiPasen1200800 2

Naast deze speciale paasactiviteiten opent Walibi Belgium dit jaar twee nieuwe attracties, Popcorn Revenge en Fun Pilot, die respectievelijk te vinden zijn in Karma World en Fun World.
In Karma World worden bezoekers gekatapuleerd naar verre Indische oorden; Fun World, daarentegen, staat in het teken van de kleurrijke leefwereld van de allerkleinsten.

Praktische informatie:
- Open elke dag van de paasvakantie (06/04/2019 t.e.m. 22/04/2019) van 10u00 tot 18u00.
- Paasactiviteiten worden elke dag van de paasvakantie van 14u00 tot 16u30 georganiseerd op het pleintje aan de voet van de Weerwolf. De Paasactiviteiten zijn bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar.

   

Logo300 walibibelgium

Bezoekadres

Walibi Belgium
Rue J.Deschamps, 9 
1300 Wavre
BELGIË

Telefoon
+32 (0)10 42 15 00

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner