Wedstrijd in Walibi

Wedstrijd met prijzenpakket ter waarde van 20.000€

Wie durft de vloek van de farao Tutankhamon te trotseren in Walibi aanstaande zaterdag?

In het kader van de Big 7, organiseert Walibi een “big game” op zaterdag 3 oktober in de attractie « Challenge of Tutankhamon ». Alle bezoekers die zaterdag deze attractie uittesten nemen automatisch deel aan de wedstrijd. De deelnemers kunnen hun talenten als scherpschutter demonstreren met een laserpistool. De winnaars zijn diegene met de beste scores.


Praktische informatie

Afspraak op zaterdag 3 oktober aan de ingang van de attractie « Challenge of Tutankhamon » , doorlopend van 10u tot 17u30. De drie beste schutters winnen een spelconsole Nintendo Wii, de 10 volgende een Family Golden Pass voor het seizoen 2010 en de 500 volgende een ticket Walibi voor Halloween!


The Challenge of Tutankhamon

« Challenge of Tutankhamon » is een ‘next generation’ attractie - relatief uniek in zijn genre - die bij de hele familie in de smaak valt. Deze interactieve dark ride combineert geschiedenis met mythologie en het competitieve aspect met intens plezier. Deze attractie leidt de ontdekkingsreizigers doorheen de onbekende gangen van de graftombe van Tutankhamon. 
Het overdekt parcours heeft een oppervlakte van 1597 m² en bestaat uit 54 animatronics, wezens en personages. In totaal zijn er 130 interactieve targets verspreid over de attractie die de bezoeker moet zien te raken met zijn laserpistool, dat het kwade afweert en waarmee topscores kunnen behaald worden…


The Big 7 : elke maand wordt één attractie in de kijker geplaatst!

Ter herinnering, in juli vierde Walibi Belgium de verbroedering van de Radja River en de Lesse.
In augustus werd een flashmob gemaakt om de Flash Back te vereëren.
De Vampier werd in juni in de verf gezet. Bij deze gelegenheid gaven 100 medewerkers van Walibi bloed voor het Rode Kruis.
De Calamity Mine was de tweede « Big 7 » attractie die in the picture werd gezet in de maand mei met « de dag van de roodharigen» .
De Weerwolf was de eerste attractie die alle eer kreeg in de maand april. 
Toen vormden 777 bezoekers een menselijke keten van 1,028 km lang.

 

Logo300 walibibelgium

Bezoekadres

Walibi Belgium
Rue J.Deschamps, 9 
1300 Wavre
BELGIË

Telefoon
+32 (0)10 42 15 00

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner