Psyké Underground

2013-08-Psyke

Walibi Belgium opende dit seizoen Psyké Underground, een hernieuwde achtbaanervaring van Sirocco/Turbine. 

Walibi Belgium

Walibi Belgium bevindt zich in Waver, ten zuidoosten van Brussel en wordt beschouwd als het Belgische thrillpark bij uitstek, met een ruime variatie aan achtbanenplezier. Door een zeer sterk investeringspakket probeert het park sterker de kaart van families aan te trekken...

Aqualibi

2013-01-aqualibiIn de grote piramide van Aqualibi kunnen de bezoekers genieten van subtropische temperaturen, avontuurlijke glijbanen, het grote golfslagbad maar ook van rust en ontspanning.

Parkworld over Walibi Belgium

Onder de loep

Walibi Belgium is een park dat bijzonder populair is, met een ruime collectie aan diverse attracties. Toch is het park zeer vaak slachtoffer van negatieve berichtgeving op talloze fora. Het betreft vaak technische euvels, gesloten attracties en taalproblemen.

Hoe het allemaal begon in Walibi

Eén van de meest bekende Belgische pretparken, ook over de grenzen heen, is zonder twijfel Walibi Belgium. Het park heeft reeds een rijkgevulde geschiedenis achter de rug. Het park werd op 26 juli 1975 geopend. Het domein bevond zich op de rand van Wavre, Limal en Bierges, en de voorste letters van deze dorpen vormden meteen de naam Walibi. Stichter Eddy Meeus begon met een waterteleski als voornaamste attractie.

Logo300 walibibelgium

Bezoekadres

Walibi Belgium
Rue J.Deschamps, 9 
1300 Wavre
BELGIË

Telefoon
+32 (0)10 42 15 00

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner