Plopsa Fandag 2012

Ontdek de laatste nieuwtjes tijdens een leuke dag

Inschrijven is heel eenvoudig, maar lees zeker ook eerst alle praktische informatie na:


Praktisch

Wat
- Gesprek met algemeen directeur van Plopsa, Steve Van den Kerkhof
- Een dagje in het leukste pretpark van België (wat altijd leuk is!)!

Wanneer
- Zaterdag 6 oktober 2012
- Uur: Zal nog gecommuniceerd worden. Wellicht in de voormiddag
- Plopsaland De Panne, De Pannelaan 68, Adinkerke/De Panne, België

2012-09-PlopsaFandag180Moet ik lid zijn van de PlopsaFansite?
Je moet niet lid zijn van een specifieke website (ook niet van de PlopsaFansite!) om te kunnen deelneme aan de Plopsa Fanday 2012. Iedereen is welkom, fan van Plopsa... of niet. Je bent van harte welkom!

Voor wie?
Iedereen is uiteraard welkom! De presentatie van dhr. Van den Kerkhof gaat voornamelijk over statistieken (bezoekersaantallen) van de Plopsa-parken, en algemene trends in de pretparken. Dit gesprek zal eerder geschikt zijn voor pretparkfans. We weten uit ervaring dat de presentatie minder geschikt is voor kleine kinderen, met name door de duur (30 minuten tot 45 minuten).

Kosten
Deelnemen aan de PlopsaFanday is gratis, uiteraard dien je wel in het bezit te zijn van een geldig inkomticket tot Plopsaland De Panne om binnen de parkgrenzen te komen. Inschrijven voor de PlopsaFanday is verplicht, zodat we een beeld kunnen vormen van het aantal deelnemers en het juiste aantal stoelen kunnen klaarzetten (afhankelijk van waar we dit jaar de voorstelling van dhr. Van den Kerkhof gaan krijgen, natuurlijk).

Nog niet in het bezit van een inkomticket?
Via deze speciale ticketshop op Plopsa.be kan je tijdelijk je ticket aankopen voor slechts € 22,90 (i.p.v. kassatarief € 29,90). Als je reeds in het bezit bent van een abonnement of een kaartje dat toegang geeft tot Plopsaland De Panne dien je uiteraard niet extra een inkomticket te kopen.

Inschrijven
Inschrijven is heel eenvoudig. Je stuurt een mail naar plopsafanday@plopsafansite.be met als onderwerp "PlopsaFanday 2012" en in het bericht de vermelding van het aantal deelnemers, de namen van de deelnemers en de leeftijd per deelnemer(s).

Je ontvangt na enkele dagen een bevestiging. De Plopsa Fansite verstuurt deze bevestiging manueel, waardoor de bevestiging niet onmiddellijk in je mailbox zal zitten. Dit kan oplopen van enkele dagen tot een week na je inschrijving. Nog geen bevestiging ontvangen na enkele dagen? Niet ongerust zijn, je krijgt vast een antwoord.

* Inschrijven kan tot UITERLIJK 3 oktober 2012.

Voor meer info, volg zeker dit forum-topic!

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner