Wickieland

2013-07-Plopsa-WLRev

Plopsaland De Panne investeerde in 2013 verder in de uitbouw van het park zodat het themapark volwaardig het ganse jaar door bezoekers kan ontvangen.

Wickieland

2013-07-PlopsaWickie

Binnenkort maken we een boeiende review vanuit ons perspectief over het gloednieuwe Wickieland in Plopsaland De Panne...

Parkworld over Plopsaland De Panne

Onder de loep

Plopsaland De Panne heeft zich de laatste jaren meer en meer ontpopt als één van de betere parken in Benelux. Het scoort vooral heel sterk bij de jonge gezinnen, al moet gezegd dat met de recentste attractie-toevoegingen het park ook interessant wordt voor een ruimere doelgroep. 

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne is sinds zijn oprichting op 29 april 2000 uitgegroeid tot een indrukwekkend vlaggeschip aan themaparken. Daar waar de doelgroep in het begin vooral gericht was op gezinnen met jonge kinderen, is het park in de loop der jaren geëvolueerd tot een volwaardig familiepark.

Mayaland

2011-10-Mayaland

Plopsaland De Panne opende deze zomer Mayaland, een indoor-speelparadijs, waarbij alles draait rond de populaire bij Maja. Het was met 8 miljoen Euro ook de grootste investering in dit park.

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner