Wickieland

2013-07-Plopsa-WLRev

Plopsaland De Panne investeerde in 2013 verder in de uitbouw van het park zodat het themapark volwaardig het ganse jaar door bezoekers kan ontvangen.

Wickieland

2013-07-PlopsaWickie

Binnenkort maken we een boeiende review vanuit ons perspectief over het gloednieuwe Wickieland in Plopsaland De Panne...

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne - contactgegevens

  De Pannelaan 68
  8660 De Panne
  BELGIË
  Tel. +32 (0)58 42 02 02
  http://www.plopsa.be


Classificatie pretpark

  Themapark met doelgroep kinderen

 


Plopsaland De Panne is uitgegroeid van een kinderpark tot een volwaardig familiepark, met attracties voor het ganse gezin, in een leuk thema van de Studio 100-figuren.

De trekpleisters naast de bekende figuren zijn Anubis: the Ride, SuperSplash, ROXflyer, de Draak, Mayaland en de nieuwste zone Wickieland... Het park is onderverdeeld in verschillende gebieden, waarbij bepaalde figuren van de Studio 100-stal centraal staan. Hierdoor zijn het vooral de kinderen die hun gading zullen vinden, al is het park uitgebouwd tot een volwaardig familiepark, waar het ganse gezin een leuke dag zal beleven. 
Het park heeft met het Plopsa THeater een bijzonder grote troef in handen om de verschillende artiesten te laten optreden. Sinds 2015 kunnen de bezoekers, mits extra toelage, ook gebruik maken van Plospaqua, een gethematiseerd waterpretpark.

Parkworld over Plopsaland De Panne

Onder de loep

Plopsaland De Panne heeft zich de laatste jaren meer en meer ontpopt als één van de betere parken in Benelux. Het scoort vooral heel sterk bij de jonge gezinnen, al moet gezegd dat met de recentste attractie-toevoegingen het park ook interessant wordt voor een ruimere doelgroep. 

Plopsaland De Panne - Praktisch

Voor gedetailleerde gegevens verwijzen we voort naar de officiële website van het park.
Parkworld.be is niet verantwoordelijk voor plotse wijzigingen m.b.t. prijzen. Informeer ons gerust, en wij passen de prijzen zo snel mogelijk aan op onze website.