Bobbejaanland

Het in de Kempen gelegen Bobbejaanland werd meer dan 50 jaar geleden opgericht door wijlen Bobbejaan Schoepen, een icoon in de Vlaamse muziekwereld. In de jaren '80 en '90 groeide het park uit tot een volwaardig familiepark, en behoorde het meteen tot één van de grootste pretparken uit de regio.

Het cowboydorp kreeg allerlei nieuwe attracties, het park kleurde in verschillende stijlen. Het maakt dat dit park alleen al daarom bijzonder uniek is. Het park durfde soms uit te pakken met gewaagde prototypes van attracties, waar de bezoekers tot op de dag van vandaag nog van genieten. De afgelopen jaren werd meer en meer ingezet op beleving en storytelling.

Bobbejaanland is een echt familiepark: het park biedt voor ieder wat wils. Spectaculaire attracties zijn er zeker en vast: denk maar aan Sledgehammer en Typhoon. Iets rustiger maar zeker niet minder populair zijn Revolution, Indiana River, El Rio, Dreamcatcher, Banana Battle, Dizz en Speedy Bob. 
2019 brengt Land of Legends naar Bobbejaanland, met een nieuwe achtbaan Fury.

Het park biedt bovendien vele attracties aan om een regenachtige dag moeiteloos te overleven. Ook voor de jongsten onder ons kan de pret niet stuk. In vergelijking tot menig andere kinderparken, biedt Bobbejaanland toch een ruime waaier aan attracties aan, met als summum Oki Doki en Kinderland.

Bobbejaanland heeft de afgelopen jaren opnieuw een zeer goede reputatie opgebouwd wat betreft het show- en entertainment aanbod. Ook de verschillende evenementen die doorheen het jaar plaats vinden in 't Plezantste Land, geven een toegevoegde waarde aan een dagje pretpark.

 
Logo Bobbejaanland

Bezoekadres

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart 
BELGIË

Telefoon
+32 (0)14 55 78 11

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner