The Forbidden Caves

20150604-BJL-FC

Vorige maand stelde Bobbejaanland haar nieuwste attractie, een immersive tunnel, voor aan het grote publiek: The Forbidden Caves.

Hoe het allemaal begon in Bobbejaanland

In de Kempen ligt één van de populairste Belgische pretparken, namelijk Bobbejaanland. Het pretpark is gelegen in Lichtaart, vlakbij de Kleine Nete in een moerassig gebied, wat steeds een uitdaging is geweest bij de bouw van attracties. De naam verwijst naar zijn oprichter, Bobbejaan Schoepen.

Bobbejaanland

Het in de Kempen gelegen Bobbejaanland werd meer dan 50 jaar geleden opgericht door wijlen Bobbejaan Schoepen, een icoon in de Vlaamse muziekwereld. In de jaren '80 en '90 groeide het park uit tot een volwaardig familiepark, en behoorde het meteen tot één van de grootste pretparken uit de regio.

Meer over Jasper DuBois

20150605-BJL-Jasper

The Forbidden Caves in Bobbejaanland neemt de bezoekers mee op een spannende expeditie in Khyonesia, een expeditie onder leiding van Jasper DuBois.

Revolution (Bobbejaanland)

20150913-Revolution

Eén van de iconen in Bobbejaanland is toch nog altijd Revolution. Bij opening was Revolution een heel unieke ervaring en groeide deze indoor-achtbaan uit tot één van de favorieten in het park. 

Logo Bobbejaanland

Bezoekadres

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart 
BELGIË

Telefoon
+32 (0)14 55 78 11

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner