Huracan in Bellewaerde Park geopend

2013-03-BLW-HuracanOpening Vorig seizoen besloot Bellewaerde Park om Los Piratas te vervangen door een nieuw avontuur, een gethematiseerde achtbaan met dark ride gedeelte...

Verjaardagsfeest in Bellewaerde Park

2012-BLW-Elena320160

Ouders zoeken tegenwoordig naar verschillende originele manieren om de verjaardag van zoon of dochter op een leuke manier te vieren...

Bellewaerde Park Praktisch

Bellewaerde combineert het plezier van een pretpark met de verwondering van een dierengedeelte. Het park telt verschillende attracties waaronder drie populaire achtbanen waaronder de leuke familieachtbaan Huracan. Maar ook de waterattracties vallen bijzonder in de smaak van het publiek.

Hoe het allemaal begon in Bellewaerde Park

20140630-BLW

Bellewaerde Park heeft een lange geschiedenis achter de rug. Het park werd op 7 maart 1954 opgericht onder de naam "Toeristisch Centrum Bellewaerde" door Albert Floorizone.

Parkworld over Bellewaerde Park

Bellewaerde Park kan omschreven worden als een ideaal familiepark, met voor ieder wat wils, al moet meteen toegevoegd worden dat de wilde tienerzoon die op zoek is naar spectaculair attractiegeweld niet meteen aan zijn trekken komt. Daarvoor is het attractie-aanbod net iets te familiaal geörienteerd.